Тротинетка се взриви в дома на китариста Цветан Недялков

Батерия на електрическа тротинетка е избухнала и предизвикала пожар в апартамент на столичната ул. „Козлодуй“. За инцидента, случил се към 10 часа в сряда, съобщиха от Министерството на вътрешните работи. По-късно стана ясно, че опожареният имот е на китариста на „Ку-Ку бенд“ Цветан Недялков.

От съобщението на МВР става ясно, че батерията на тротинетката се е взривила, докато е била включена да се зарежда. „От взрива е причинен пожар, унищожил домашно имущество. Няма загинали и пострадали хора“, допълват от полицията.

По-късно от пост на шоумена и лидер на „Има такъв народ“ Слави Трифонов се разбра, че запалилият се апартамент е на китариста Цветан Недялков. „Днес е голям ден. Днес е изключителен ден. Днес е изумителен ден, защото моят колега и приятел Цветан Недялков, с когото сме заедно от 30 години и неговият син Мартин, имаха най-големия късмет на света. Те оцеляха след взрив на литиево-йонна батерия“, написа Трифонов в профила си във Фейсбук. Той разказа, че Недялков купил тротинетката на сина си, включил я да се зарежда в хола. Синът му излязъл, а Недялков влязъл в банята и „10 минути по-късно тротинетката избухва като бомба“.

„Взривът избива прозорците и подпалва апартамента. Но, благодарение на късмета, на Бог, или на който там пише какво да се случи на всеки един от нас, моят колега и приятел и велик китарист Цветан Недялков и синът му са живи и здрави“, пише Трифонов.

„Между другото, изгоряха и три китари и това е първият случай, в който съм щастлив, че изгоряха китари“, допълва той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *