Секс скандал с полякиня и масажист в Обзор

Полска туристка твърди, че масажистът от хотел в България я е нападнал сексуално.

Случаят е станал в Обзор, а за него съобщи в четвъртък една от водещите радиостанции в Полша Радио Зет, към която потърпевшата се обърнала.

Когато заявила за нападението в самия хотел, никой не искал да ѝ помогне, полицията също омаловажила случая, предава „Монитор“.

Според полската журналистка от Радио Зет Йоанна Заремба посегателството е станало на 20 септември. Курортистката се записала на предлаган в хотела масаж. Както твърди жертвата, в един момент по време на масажа масажистът я насилил сексуално.

По съвет на приятеля си дамата, представена с инициала В. разказала за станалото на персонала на хотела, но мениджърът на обекта не ѝ повярвал. Полякинята повикала полиция. Служителите на МВР обаче не знаели английски. С помощта на хора от хотела успяла някак си да се разбере с полицаите.

Първоначално униформените отказали да я заведат в болница, но впоследствие успяла да ги убеди и жената била откарана за гинекологичен преглед в болница. Там дежурният лекар отказал да даде подробна информация за прегледа, като заявил, че ще предостави резултатите от изследването на полицаите.

На следващия ден туристката отишла в друго здравно заведение за медицинско освидетелстване. Лекарят признал, че влагалището ѝ е зачервено, но отказал да се занимава с ДНК тестове и обяснил на пациентката, че може да си направи някъде такова изследване на частно. Оттам дамата отново отишла в районното управление на МВР, където ѝ казали, че след няколко дни ще я извикат за опознаване на мъжа.

Според Радио Зет случаят е стигнал до почетното консулство на Полша в Несебър. В резултат на това госпожа В. два пъти била водена в Бургас за вземане на проби за изследване на биологичен материал, сега се чакали резултатите. Срещу мъжа, посочен от полякинята е образувано досъдебно производство, твърди Радио Зет с позоваване на почетния консул на Полша в Несебър Лидия Пиетшик-Вангелова. Консулството щяло да окаже помощ на жената и в следващите процесуални действия в този случай.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *