Разбрах защо Борисов не се извини на Караянчева за ПКП

Сега разбрах, защо Бойко Борисов не се извини на Цвета Караянчева като я нарече ПКП. Разбира се, ако гласът в записа е на Борисов. Аз, когато казвам на някого истината, не се извинявам. А в случая защо премиерът да се извинява за ПКП, при цялото ми уважение към този полов орган.

Та Цвета Караянчева изрече нещо, което е недопустимо да се казва по време на политическата криза, която повече от два месеца е завлядала страната и институциите, а хората са на площада.

По време на речта си в Лом, с типичния си кърджалийски диалект е заявила: …“Щот някои си пътуват с хубавите коли по магистралите на Борисов. Метрото – отиват протестират срещу лошия Бойко, качва се на метрото и се прибира вкъщи. Ходи пеша, бе!“

На мен това изказване много ми прилича на това на Мария – Антоанета, дето е казала: „Щом нямат хляб, да ядат пасти“. /Макар че тя не точно това е казала, но така е останала в историята/. Но заради тези си думи републиканците са и взели главата. И в България вече искат главата на Караянчева. Но нейната ще бъде резната от Борисов. Обзалагам се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *