Левскари към Борисов: Бойко пе*ераст, пе*ераст“, “ку*во, Бойко!

Шествие на феновете на „Левски“ превърна центъра на столицата в синя лавина днес по обед. Младежите със сини шалчета и сини знамена минаха по жълтите павета и освиркаха сградата на Министерския съвет и скандираха обиди към премиера Бойко Борисов, който преди дни се определи като „болен левскар“: “Бойко Борисов пе*ераст, пе*ераст“, “ку*во, Бойко“.

Шествието се проведе преди началото на вечното дерби Левски-ЦСКА на Националния стадион. Сините фенове изразиха по този начин подкрепата си към любимия клуб, въпреки финансовото затруднение, в което изпадна отбора след като прокуратурата погна Васил Божков. Походът бе с надслов „Левски, ти си всичко за нас“  и завърши при националния стадион „Васил Левски“.

Шествието премина мирно и без напрежение, въпреки че бяха хвърлени няколко бомбички.

„Хората са мирно настроени. Готвим се за празник. Това е мирен поход към стадиона. Хората искат да изразят любовта си към отбора. Няма никакви предпоставки за инциденти. Това са дните, в които не само България, но и целият свят ще разбере каква е разликата между „Левски“ и другите клубове. Хората отделиха от насъщния си хляб. Това е нещо уникално“, коментира изпълнителният директор на тима Павел Колев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *