Борисов: Мата Хари може и да е мъж

Бойко Борисов за пореден път отказа да назове коя е Мата Хари, която е направила снимките с кюлчетата и пачките в неговата спалня. Въпросът беше зададен от влогъра Симон Милков, интервюто се излъчваше на живо от страницата на Борисов във фейсбук.

„Може и мъж да е“, отвръща през смях Борисов.

Бившият премиер каза, че е много хубаво, че е излязла петорна експертиза, че тези снимки с кюлчетата и пачките са фалшификат.

През юни 2020 година обаче Борисов изобщо не говореше за фалшификати, а от думите му излезе, че той приема снимките за напълно истински. Той обвини за тях основно президента Румен Радев, като обясни президентът дори го бил снимал с дрон.

Борисов каза, че се притеснява за живота си, а НСО започна вътрешна проверка как е допуснато премиерът да бъде сниман в спалнята си. Две години по-късно се обяснява, че снимките са фалшиви.

В предизборното интервю лидерът на ГЕРБ отхвърля и историята с къщата в Барселона. „Отиваш, намираш го тоя имот и казваш: „Добър ден, тая къща, ако е на Бойко Борисов, той ми каза да се настаня“. Ще дойдат да те арестуват. Аз имам къща в Банкя, там живея, там ме арестуват, там идват да ми се радват хората. Абсолютна измишльотина“, каза Борисов.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *