Бабикян за Костадин Костадинов: Това не ли този, на когото му показаха…

Европа наистина се пренарежда, не съм убеден, че се пренарежда в полза на този, който те толкова много обичат, защото тя изглежда така днес. За съжаление с цената на много кръв, за съжаление с цената на много смърт и то на абсолютно невинни украински и руски момчета на по 20 години. Всички трябва много добре да запомнят какво са казали двамата путинолюбци. Пренареждането на Европа започна заради „Путлер“ и това пренареждане няма да е в полза на Путин. Мерките, които всички днес коментират като комични са много дългосрочни. Дори някой друг да е на мястото на Путин в Москва той много трудно ще възстанови международните отношения. Това коментира анализаторът Арман Бабикян в ефира на „ЕвроДикоФ“.

„Санкциите срещу личността на Путин е нещо много спефицично и от което Путин не се интересува особено, защото това означава, че ако утре той е решил да сключи примирие, дори да е неизгодно за Русия, означава, че той като пристигне на преговори с теб, трябва да го арестуваш, а не да водиш преговори с него“, каза още той.

Относно позицията на ПП „Възраждане“ и лидера Костадин Костадинов той попита „Това не е ли същия, на когото му показаха така“ като Бабикян показа неприличен жест със среден пръст. „Аз показвам два –  единият е в подкрепа на Христо Петров, а другият е за „Копейкин“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *