12 съвета към мъжете за идеален секс

Невъзможно е да бъдат предписани инструкции кой как да живее. Всичко в тази област е индивидуално. Но все пак съществуват общи съвети, за това как да създадете подходяща атмосфера за любов. Французите казват: „В леглото всичко се оправя.“, но важно е в какво настроение сте попаднали там.

Ако сте изпълнени със съмнения, обидени сте или сте просто уморени, желанието за секс няма да се появи. Звучи като клише, но жените са по-трудни в това отношение. Мъжете доста по-бързо получават своето удовлетворение, докато жените са тези, които се оплакват повече от тежкия уморителен ден в офиса, от главоболие и ред други причини, които пречат за така жадувания оргазъм. Вижте как да улесните и двамата.

1. Обличайте се възбуждащо.

Това невинаги означава с прозрачни дрехи или такива, които сте купили от сексшопа. Мъжете, събувайте износените си чорапи, а вие, дами, избягвайте удобното памучно бельо. А дали сте абсолютно голи по време на секс, никак не е важно.

2. Внимавайте с алкохола.

Ако повечето жени под влияние на алкохола се възбуждат и запазват това състояние задълго, то върху мъжете това влияние протича по различен начин. След мигновеното удовлетворение, те също толкова мигновено заспиват. Има и такива, които бързо се привеждат в бойна готовност, но за сметка на това „стрелбата“ идва доста късно и след дъъълго „прицелване“.

3. Откажете се от тежката храна и от тази с остра миризма.

Помнете, че след това може би ви предстои физическо натоварване.

4. Ръцете винаги трябва да са топли.

Студените ръце може да „охладят“ мигновено партньора. Същото се отнася и за краката.

5. Тези, които правят секс само на тъмно, не знаят какво пропускат.

Лесно може да преодолеетесвенливостта си, като започнете с любовни игри в полумрак. Разбира се, не си струва да се отказвате от пълния мрак, тъй като именно тогава в мислите ни въображението рисува богата картина. А и за предпочитане е нова поза да се пробва в пълна тъмнина.

6. Секс пред огледалото.

Това е задължително занимание, с което трябва да се примирите, ако имате известна съпротива с него.

7. Не подценявайте музиката.

От нея също зависи начинът, по който ще се почувствате, особено в началото на любовната игра.

8. Изключете мобилния.

Случвало ви се е в разгара на сексуалните игри да се раззвъни телефона, и то без да спре. По-скоро си помислете за това, че няма да може да проведете нормален разговор, докато говорите, а другият партньор се занимава с … вас.

9. Жените е добре да поемат инициативата по-често.

Факт е, че все още у много момичета и жени съществува бариера за това.

10. Бъдете страстни, но не забравяйте за нежността.

Същото се отнася и за тези, които пък са прекалено нежни и забравят, че има и страстен секс.

11. Сексът не приключва, когато мъжът достигне до оргазъм.

Жената, останала неудовлетворена, може да стане нервна и след време да загуби интерес към интимния живот. След кратък отдих е добре да повторите сексуалната игра.

12. Не заспивайте веднага след секс.

Често след едно кафе или питие може да се случи доста по-добро повторение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *