Шефът на „Топлофикация – Русе“: С надграждане на клиентската и екологичната си политика печелим доверието на абонатите си

Парното е безопасен, чист, финансово изгоден начин за отопление, категоричен е инж. Севдалин Желев

„Топлофикация Русе“ работи активно в посока надграждане на своята клиентска политика. Основната цел е да привличат повече абонати към услугите на дружеството. За реализиране на тази задача, компанията работи по подобряването на качеството на предоставяните услуги и изпълнява своята екологична политика.

Директорът на „Топлофикация Русе“инж. Севдалин Желев сподели, че парното е безопасен, чист, финансово изгоден начин за отопление. Този метод на отопление отговаря на изискванията за опазване на околната среда. „С използването на централно парно, клиентите ни получават топлина и уют в домовете си.“, посочва инж. Желев.

Той обясни, че абонатите им могат да намалят енергията, отдадена от инсталацията за битова гореща вода, като по този начин ще спестят от сметките си. „Ние винаги препоръчваме на клиентите си да направят топлинна изолация на инсталацията за топлата вода. Това ще доведе до намаляване на изразходваната топлинна енергия от инсталацията за битова гореща вода, респективно намаляване на цената за един кубичен метър топла вода“, разяснява инж. Желев.

Той посочи, че единственият начин за предоставяне на качествени услуги, е непрекъснатото въвеждане на нови технологии и търговски решения. „За информация или при проблем, ние реагираме веднага. Нашите специалисти винаги са готови да извършат оглед и да дадат експертни препоръки за отстраняване на проблемите във вътрешните инсталации.“, казва още инж. Желев.

Той сподели, че периодично пускат анкети, чрез които искат да разберат дали клиентите им са доволни от услугите, които предлагат. „С тях ние търсим обратна връзка. За нас мнението на клиентите е важно. Подобряването на клиентското ни обслужване е съобразено с вижданията на абонатите ни.“, заявява инж. Желев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *