ЦСКА изнудва бразилци заради Гарсес

Бразилският Бруске е изнудван от ЦСКА заради Маурисио Гарсес. Двата тима преговарят за трансфер на играча, но засега няма развитие, твърди местното издание omunicipio.com.br.

Южноамериканците чакат оферта от Гриша Ганчев, но такава все още няма. Играчът е под наем при „червените“ до края на сезона, а в договора му има клауза за откупуване, според която цената му сега е $600 000, а лятото ще бъде $650 000.

„Червените“ ще изчакат още няколко месеца преди да решат съдбата на крилото, но при всички положения нямат намерение да плащат тези пари. Бруске е във финансова криза, след като изпадна от Серия Б, и офертата за Гарсес, ако въобще „червените“ решат да правят такава, ще бъде най-много за $300 000.
ЦСКА може да плати част от разходите около строежа на новия ст. „Българска армия“ с миноритарен дял от акциите на клуба.

Такива слухове се носят в Борисовата градина, но на този етап няма потвърждение от ръководството. Очаква се клубът да бъде подпомогнат от солиден чуждестранен инвеститор около строежа. Строителните дейности трябва да започнат през лятото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *