Ужасяващи разкрития за Мата Хари, рекет и сексуални издевателства над бизнесмен (видео)

Мата Хари е плейметка, Миню Стайков е насилван сексуално в ареста и още за рекет и издевателства говори бизнесменът Светослав Илчовски по време на заседанието на временната Комисия по ревизията.

Освен за натиска оказван върху неговия бизнес продължаващ с години, Илчовски буквално взриви комисията, като разкри че знае коя е Мата Хари, направила снимките на кюлчетата в дома на премиера в оставка Бойко Борисов. Бизнесменът твърди, че разполага със запис, показващ че това е известна плеймейтка, изпратена като подарък на Борисов срещу 5 000 лв. и твърди, че кюлчетата са истински и са подаръци за рожден ден на премиера в оставка. Бизнесменът спомена и кой е направил подаръците – двама крупни бизнесмени.

В резюме Илчовски представи бизнеса си, а проблемите му започнали през 2012г.,когато от държавно дружество му поискали „почерпка“ от по 10 000 лв. за напояване в рамките на проект за поливно земеделие. Бизнесменът тръгнал да търси контакт в местния офис на ГЕРБ в Червен бряг и оттам го свързали с друг крупен бизнесмен, приближен до властта, от Стара Загора. Двамата се разбрали, като цената на спокойствието била бизнесменът да осигурява евтино зърно на човека от Стара Загора. „По 700-800 хил. лв. на година се получаваха, но аз изкарвам по 10 млн., давах ги тези пари за спокойствие“, обясни Илчовски. От думите му се разбра, че покрай тези подаръци той е бил допуснат в близкия кръг до властта, където се правел на „балък“.

С времето обаче исканията към него ставали все по-повече и все по-нагли, като закопаване на трупове на норки в негови земи, както и покана за фиктивно завишаване на обороти на компании, които възнамеряват да се листват на борсата. Търпението на Илчовски продължило до септември 2020 г., когато му била поискуна 50% от продукцията, на стойност 40 млн. лв. годишно.

„Искаха да дам моята продукция, защото работех в тяхната държава“, разказа бизнесменът, който получил и предупреждение по телефона от министър да спре да купува земеделска земя, защото щели да го дадат на „нашите прокурори“.

Илчовски буквално хвърли бомба с твърденията си че знае коя е Мата Хари и с това че известен бизнесмен е бил насилван сексуално в ареста.

Бизнесменът спомена и участието си в сбирки, на които е присъствал Борисов – през 2013, 2018 и 2019 г. „На такава среща се събират се и обсъждат кой ще бъде сдробен. Беше поръчан известен бизнесмен, който е още в затвора. От Карнобат… Показаха ми клипове как издевателстват върху един от известните бизнесмени – в килия, сексуално. Да го изнудват за огромни пари“.

„Клипът е за едно момиченце, което всеки го търси в България. Известна плеймейтка, тя си работи момиче на повикване. Почерпили са ги да обслужи премиера и тя е направила снимките“, твърди още пред комисията бизнесменът.

Според неговия разказ кюлчетата били подарък за рожден ден на Борисов. Първо бизнесмен с прякор Пилето подарил малко кюлче. После друг, който има минен бизнес, дал голямо кюлче. “Закачлива” забележка от премиера накарала Пилето да даде още две кюлчета…

Депутатите от ГЕРБ обаче успяха да прекъснат изслушването на Илчовски, като нахлуха в залата със закъснение и обвиниха Мая Манолова, че не са уведомени за заседанието на комисията и че се позволява оклеветяване на хора.

Тома Биков, Десислава Атанасова и Петя Аврамова от ГЕРБ бяха категорични, че Илчовски ще бъде затрупан от съдебни дела. Мануил Манев от ГЕРБ пък държа близо едночасов монолог на висок тон на тема процедура и очевидно целеше да прекъсне изслушването.

Комисията бе отложена за петък, когато Илчовски отново ще се яви и ще продължи със скандалните разкрития.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *