Убийство и самоубийство в столичното метро!

Двама човека са в безпомощно състояние след стрелба в метрото на „Летище София”. По информация на БНР става дума за убийство и самоубийство. Пристигналите на място екипи на Спешна помощ са открили жената с жизнени показатели, докато мъжът е бил починал. Близо до тях е намерен и пистолет.

Сигналът за инцидента е подаден в 14.20 ч. Служители на метрото са забелязали двамата граждани в едно от метровлакчетата.

На място има засилено полицейско присъствие и линейки. Говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска обяви, че сигналът към тях е получен в 14.24 часа. Към летището са изпратени общо 3 реанимационни линейки. На място екипът е установил починал мъж и жена в много тежко състояние. Тя се транспортира към болница „Света Анна“.

„По първоначална информация след разправия между мъж и жена е станала стрелбата. Той е стрелял по нея и след това е насочил оръжието към себе си. Но това са първоначални сведения. Не става въпрос за атентат. Битов скандал. Не е стреляно по пътници“, заяви пред Dir.bg директорът на столичния „Метрополитен“ инж. Стоян Братоев.

Поради инцидента на метростанция „Летище София“ метрото се движи до метростанция „Софийска света гора“.  Осигурени са заместващи автобуси, които се движат по маршрута на метрото в спрения участък, обяви Столичната община.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *