Тунингованата Злата брани мъжа си в съда: Тежко болна и стресирана е, но пък намерила време за грим

Биха мъжа ми пред мен, съблякоха ни голи, без да знаем на какво основание, жалва се украинката Злата Добровска, която твърди, че не е знаела бащата на детето й да е престъпник

Мъжът ми не може да е извършил това престъпление. Не знам кога са бити, но вечерта, когато полицаите дойдоха в квартирата ни, не знам законно или незаконно, ритнаха вратата, аз бях с малкото ни дете, повалиха мъжа ми на земята и го арестуваха. Съблякоха ни голи по бельо, на какво основание, аз съм майка, детето ми е на 1 годинка. Моят мъж не знае точно в какво го обвиняват. Как може чужденци, украински бежанци, така да бъдат насилствани и бити, къде пише такова нещо. Това не е нормално явление. Не знам дали са ги били в полицейското управление, но го биха в жилището ни“. С тези думи се ожали пред медиите съпругата на единия украинец от престъпния тандем, обирал домове в Бургас – Злата Добровска.

Мъжът й Руслан Добровски и партньорът му Денис Шайтанов са обвинени, че са обрали над 10 апартамента в Бургас, като само от единия имот са задигнали над 100 хил. лв. и златни накити. Злата Добровска беше с добър външен вид.

Но Злата е тунингована с джуки за 500 лева и явно въпреки стреса от ареста на мъжа й, е имала време да се гримира прилежно, защото пред съдебната зала ще я посрещнат фотообективите на бургаските медии. Злата Добровска всячески бранеше невинността на мъжа си и категорично отрече Руслан да е престъпник. В Украйна имала магазин за бижута, което обяснявало намерените златни накити от полицаите – по думите на самия Руслан.

Ще попитате защо мъжът ми е дошъл тук, а не е останал да брани родината ни. Ще ви обясня. Аз имам заболяване, вземам хапчета за сърцето и не мога без тях. На мен ми е нужно постоянно медицинско лечение и мъжът ми ми помага. Той е тук, защото има болна жена и малко дете. Ние сме с бежански статут“, каза още Злата Добровска.

Припомняме, че вчера в съдебната зала двамата чужденци се появиха с насинени очи. Твърдят, че са били, както при задържането им, така и в ареста. Доказателство за думите им обаче няма.

Пред съда двамата казаха, че са с чисти криминални досиета. Справка от Европол обаче показа, че има съпричастност от тяхна страна към кражби на моторни превозни средства, изнудвания с използването на физическа сила, обири и други дребни престъпления.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *