Тулупът е жалък и в Брюксел

Изгледах видеото, разпространено от Афера. Истински аскет е човекът, истински, особено по отношение на книгите. Честно, за първи път виждам дом без нито една , НИТО ЕДНА книга. Няма даже Винету!

След забременяването на непълнолетната миска /впрочем ако имаше прокуратура отдавна щеше да го е поела/ и спешното й „обезпечаване с имот и издръжка в Барселона“, тулупът си е взел бележка и е преминал към по-зрели любовници. Една от тях се вижда в огледалото на клипа.

Тулупът е изразил остро несъгласие Брюксел да контролира европейските пари за Ковид. Явно все още си прави сметката да ги открадне и тях. Какво впрочем стана с публичността на разходите по овладяване на пандемията. Нещо зала Армеец, нещо маските, нещо фурмите???

Тулупът е жалък и в Брюксел, показва публикуваното от самите негови мисирки видео. Обикаля като гавазин, поспира се тук -там , дето хората си говорят, ама като не им разбира нищо , ама НИЩО, поседява малко, пък отиде към друга групичка ,за да не я разбира и нея.

Свинарникът чака да се изтощим и да се разпаднем. Днешният дъжд в София му е като по поръчка. Трябва да извикаме силно ОСТАВКА и да се готвим от понеделник към по-сериозни форми на натиск.

Защото срещу мафията с добро не става. Те знаят, че това е краят за тях и ще се отбраняват със зъби и нокти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *