Сталийски обяви, че не познава нито Слави Трифонов, нито Тошко Йорданов

Бизнесменът Александър Сталийски, чието име бе споменато като една от причините за напускането на петима души от партия ИТН, излезе с позиция до медиите. В нея той заяви, че не познава нито лидера Слави Трифонов, нито шефа на парламентарната група Тошко Йорданов. Същото твърди и за премиера Кирил Петков, и за спортния министър Радостин Василев и обяснява, че няма никакви взаимоотношения с тях.

Повече от 10 години различни политици употребяват името Александър Сталийски за постигане на политически цели чрез хвърляне на несъстоятелни твърдения в медийното пространство, за което водя съдебни дела и няма да спра да го правя„, казва Сталийски.

Преди дни спортният министър в оставка Радостин Василев заяви, че Йорданов му казал да не закача Сталийски. Такова било желанието и на Трифонов.

Пич, Дългия ме праща да ти кажа да не закачаш Сталийски„, казал Йорданов, твърди Василев.

Няколко седмици по-рано се разбра, че заведение в спортния комплекс „Дианабад“ е било временно затворено заради нарушения от НАП. Тогава шефът на приходната агенция Румен Спецов отрече да има специално отношение. Въпросният ресторант „101“ се свързва със Сталийски, макар официално той да не е негов собственик. По информация на „Капитал“ заведението е било любимо на бившия премиер Бойко Борисов.

Ресторантът бе споменат и от Василев. Той обясни, че като министър започнал проверки, защото спортните имоти били завладяни от мафията.

Относно спекулациите, че съм собственик на ресторанта, бих искал да уточня, че аз посещавам често това заведение, както и много други в качеството си на клиент„, казва Сталийски в позицията си, цитирана от бТВ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *