Сайтове пускат смешки на Сидеров: ВМРО „агитира“ на турски

Комичната новина се появи в медии с агитационни материали на „Атака“. Да влязат белите престилки!

Шест дни преди местните избори, предизборната кампания започна да придобива комичен вид. В сайтове, в които има агитационни материали на партия „Атака“, бе разпространена абсурдната новина, че кандидат за кмет на Пещера от ВМРО д-р Николай Пенев агитирал на турски език!

Към смешката – новина е публикувано и видео, чиито автор е през цялото време е снимал краката на участниците в предизборното мероприятие в Пещера. Чуват се и гласове на турски език, което е нормално, защото предизборното мероприятие е в ромската махала на града. Освен това на събитието пее и Орхан Мурад,което очевидно се харесва на хората..

Авторите на публикацията стигат до абсурдното внушение, че българинът Николай Пенев ги агитирал на турски език да гласуват за него на 27 октомври!

Всъщност, гласовете са на хора около кандидат – кмета, а той едва ли би могъл да им забрани да говорят на майчиния си език.

Без съмнение е че тази смешна публикация е инспирирана от „Атака“, която през последната половин година води клеветническа кампания срещу ВМРО – срещу лидера й Красимир Каракачанов, евродепутата Ангел Джамбазки и кандидати за кметове и общински съветници на партията в цялата страна. Избирателите занулиха формацията на Волен Сидеров на евроизборите и това очевидно е основната причина за яростта му към войводите, които имат двама депутати в Европейския парламент.

От над 10 години в публичното пространство циркулират слухове, че „Атака“ е създадена с пари на ДПС. В. „168 часа“ дори публикува документ, от който става ясно, че с решение на Ахмед Доган Волен Сидеров е получил 1,6 млн. лв.за предизборната си кампания през 2005 г. „Атака“ крепеше кабинета „Орешарски“ на ДПС и БСП в Народното събрание, а в кабинета „Борисов“ 3, чрез Сидеров движението пробута свои кадри в правителството и държавната администрация. Това е причината за краха на „Атака“, но Волен Сидеров упорито отказва да го осъзнае. Вместо това се опитва да пришие ВМРО към ДПС. Смешно и жалко. Да влязат белите престилки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *