ПКП блести неотразимо, подобно на чисто нова поцинкована кофа при пълнолуние

ПКП, известна още като Караянчева, блести неотразимо, подобно на чисто нова поцинкована кофа при пълнолуние.
Тя не вниква и не показва никакъв стремеж да проумее фактите и събитията в тяхната същност и дълбочина, възприема повърхностно нещата от живота и упорито се съпротивлява срещу реалните обстоятелства. Ето какво съобщават медиите днес по повод на регулярните проблясъци на ПКП:
„Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева отвърна на поредните критики на президента Румен Радев към управляващите.
„Президентът отдавна вече не е обединител. Отдавна не е човекът, който наистина мисли за бъдещето на България, защото не можеш да хвалиш България в чужбина, а тук да говориш точно обратното. Асфалт трябва навсякъде, но трябват и много други неща, които прави правителството и дори в тази трудна COVID криза намира възможности и средства да помага на гражданите без да прави излишни демонстрации, политики. Ако иска да помогне президентът, нека да помогне. Нека да критикува конкретно и ясно, с ясни аргументи, за да може ако има какво да ни каже, да го каже ясно и точно“.
Председателят на парламента беше очаквана в избиррателния си район от протестиращи с плакати с надписи „Оставка“. Тя обаче мина през друг маршрут и реално се размина с тях.“, съобщи БНТ
Любо Кольовски,  Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *