Пиарът на ВМРО: Гледам и не вярвам на ушите си! Нинова размахва бесния си популизъм и прави опит за политически ПР по време на криза

Народното събрание обсъжда намаляването на депутатските заплати. До този безпрецедентен за българската политическа история акт се стигна, след като миналата седмица шефката на парламента Цвета Караянчева предизвика огромен скандал с твърдението си, че намаляването на парите било популизъм.

Очаквано днес избраниците се изпокараха, а опозицията в лицето на лидера на БСП Корнелия Нинова използва случая за да си припише заслуги в минало време, каквито обаче не съществуват. Припомняме, че именно социалистите винаги са били твърдо против намаляването на заплатите, а заради орязването на партийната субсидия ореваха света, че “властта в България искала да унищожи опозицията”.

Ето как коментира ситуацията в НС медийният съветник на ВМРО Екатерина Анева:

Гледам и не вярвам на ушите си. Корнелия Нинова размахва бесния си популизъм и прави опит за политически ПР по време на криза.

Къде бяха всички, когато през 2018 г. депутатите от ВМРО предложиха адекватен, работещ механизъм за изчисляване на депутатските заплати, базиран на нарастването на осигурителния доход и индекса на потребителските цени през предходната календарна година?

Мълчаха! Обаче и до ден днешен олигарсите от БСП не слизат от скъпите си коли и не се отказват от луксозните си къщи, докато техните кадри в НС реват за съдбата на бедните пенсионери и миньорите.

А за ДПС изобщо няма и да говоря. Народът не е забравил едно изказване за едни кръгове от фирми!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *