Обвиниха руска поп звезда за смъртта на жена му

Прохор Шаляпин обяви за смъртта на съпругата си на 30 септември 2021 г.

 

Поп певецът Прохор Шаляпин беше заподозрян за смъртта на съпругата му, канадската бизнесдама от руски произход Татяна Клаудия Дейвис. Това стана директно в ефира на предаването „Всъщност“ по Първи канал, в което участваха познати на изпълнителя. Гостите споделиха, че изпълнителят може да е отровил жена си заради парите ѝ. Според тях това се доказвало от подозрителното поведение на Шаляпин – след хоспитализацията на съпругата му в една от американските клиники, той се прибрал в родината си и не отишъл на нейното погребение.

Участниците в токшоуто допълниха, че по указания на Шаляпин към храната на Дейвис са добавяни неизвестни вещества. Косвено потвърждение за съпричастността на певеца към смъртта на третата му съпруга били думите ѝ, че той я питал как може да убие човек незабелязано. Самият певец твърди, че все още не може да повярва в загубата.

Прохор Шаляпин обяви за смъртта на съпругата си на 30 септември 2021 г. Дейвис почина от последици от COVID-19 в Съединените щати. Тя се зарази с коронавирус в началото на същия месец и прекара известно време в кома на кислороден апарат. По-късно стана ясно, че поради пандемията Шаляпин не е имал възможност да се сбогува с нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *