Нищо няма да се оправи в България, докато прокуратурата не свали чадъра над Борисов

Нищо няма да се оправи в България, докато прокуратурата не свали чадъра над Борисов и неговите и не го изправят пред съда. Медиите дори не смеят да нарекат нещата с истинските им имена. Това пише журналистът Иван Бакалов.

По всички телевизии, радио, медии – мощен напън да отбият ДБ от ПП и да я накарат да пристане на ГЕРБ. Пуснати са в ход всички хватки, вадят един след друг в новините говорещите глави на ГЕРБ, а телевизиите ни облъчват с анализатори, които казват колко ще е добре да има правителство и как ПП са виновни. ПП явно са отписани, основен враг, ДБ ги галят с една ръка по главата, а отдолу ги подритват да се вразумят и да вземат, каквото им предлагат.

И ни облъчват с измислени скандали – кодове за машини за гласуване (с които нищо не може да се манипулира, машините не са компютри и не са свързани с интернет, гласовете се броят и по разписки, пуснати лично от гласоподавателите); ама имало някакъв много страшен меморандум с някакъв „Генкорп“, леле, анализатори раздухват въпроса в медиите, на умряло куче нож вадят; ББР платила един милион за нещо си по някаква банкова операция (а хората на ГЕРБ си раздадоха 1 млрд. кредити на няколко свои хора), ама това било страшно, леле.

Чудят се какво да измислят, за да могат да сглобят правителство с Борисов в сянката, пише още Бакалов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *