Непоказвани кадри разкриват минутите след трагедията на бул. Черни връх

На тях се вижда как жена поставя стълба на кооперацията на подсъдимия Георги Семерджиев

 

Неизлъчвани досега кадри разкриват минутите след катастрофата на булевард „Черни връх“, за която е подсъдим Георги Семерджиев. При инцидента загинаха две млади жени.

Според разследващите на записите от охранителни камери е полицайката Симона Радева, твърди  bTV.

Кадрите са от охранителна камера на улица в София, където се развива действието.  От записите се вижда, че млада жена носи стълба. Разследващите твърдят, че жената е полицайката Симона Радева, а Семерджиев се е качил по нея и се е прибрал в дома си, добавя телевизията.

В 23:50 ч. жената се връща и прибира стълбата. Радева признава пред съда, че е помогнала на Семерджиев.

Според разследващите на кадрите от охранителната камера е именно полицайката Радева. По време на разпита си пред съда тя признава, че познава обвиняемия Семерджиев и след катастрофата му е занесла стълба с личния си автомобил.  В показанията си като свидетел по делото тя допълва, че не е била сама.

Снимките на жената със стълбата са в кориците по делото срещу Георги Семерджиев. Адвокатът на подсъдимия Мирослав Христов не ги вижда за първи път. Той уточни, че Радева е занесла стълбата от приятелски интерес, за да му помогне.

На снимките вече е направена експертиза, за да се установи коя е дамата със стълбата.

„Отговорът на експертите е, че не е ясно. Не може да бъде идентифициран субектът в тези снимки“, допълни Мирослав Христов, адвокат на Георги Семерджиев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *