Меси започна със скандалите в ПСЖ

Лео Меси вече започна да показва нрава си и в ПСЖ. Аржентинецът бе сменен през второто полувреме на мача с Лион 2:1. Той видимо се ядоса, че трябва да напусне терена четвърт час преди края на двубоя, и не подаде ръка на треньора Маурисио Почетино, което е голямо неуважение.

„Преценихме да извадим Меси, за да го предпазим от евентуална контузия. Предстоят ни важни мачове и трябва да сме сигурни, че той ще е на линия. Това решение беше за доброто на отбора.

Понякога действията на треньора се харесват на играчите, друг път – не. Всички знаят, че разполагаме с велики футболисти, затова и отговорността е голяма. Няма никакъв проблем. Чудесно е, че успяхме да победим. Беше важно, особено след трудния мач в Брюж (1:1). Лион е много качествен отбор, който показва привлекателен футбол. През второто полувреме се възползвахме от положенията си и спечелихме“, каза Почетино.

Откакто се присъедини към парижани, Меси все още не е отбелязал гол. На „Парк де Пренс“ точни бяха Неймар (66-д) и резервата Мауро Икарди (90+3), а за „хлапетата“ откри Лукас Пакета (54).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *