Менда Стоянова се чуди защо хората толкова много мразят ГЕРБ

„На места, особено в София, вотът беше даден от омраза към ГЕРБ. Омраза, която аз не мога да си обясня“, каза пред БНТ Менда Стоянова, която е член на изпълнителната комисия на ГЕРБ.

По думите ѝ не е нормално да не се преценява всеки кандидат, а да се гласува с омраза. “Според мен това не е нормално политическо поведение. Голяма част от младите хора, най-вече десни избиратели, дадоха своя глас за госпожа Манолова. Омразата не е правилният водач“, добави тя.

Стоянова все пак призна за грешки, допуснати от управляващата партия при изграждането на приоритетите. Убедена била обаче, че предстоящите промени в структурите на ГЕРБ ще водят партията в положителна посока.

„Така ще има възможност да се предаде опитът на по-младите членове на партията“, добави тя и подчерта, че не трябва да се чака да се провеждат избори, за да се направи оценка на допуснатите грешки в управлението и сега е моментът да се направят промени.

В нощта след балотажа на местните избори за промени в партията заговори и премиерът Бойко Борисов. Той обяви, че обмисля партията да не издига повече от три пъти едни и същи хора за кметове. Освен това щял да довърши започнатата чистка в партията след евроизборите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *