Мая Манолова: Няма да подкрепяме управление с участието на ДПС

„Ние имаме ясна позиция, че няма да участваме и подкрепяме управление с участието на ГЕРБ и ДПС. Такъв въпрос за нас не стои“. Това заяви председателят на ПГ на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова, предаде БГНЕС.

Манолова коментира решението на „Има такъв народ“ да поканят за разговори за съставяне на кабинет всички парламентарно представени партии, включително и определяната от тях като партия на статуквото ДПС, с изключение единствено на ГЕРБ-СДС.

„Българските граждани ще имат възможността лично да имат впечатление какво се случва в българския парламент. Да не разчитаме на платените около бившата власт говорители, които могат да направят всякаква интерпретация в полза на тези, които има плащат“, посочи Манолова.

Тя увери, че предстоящите разговори, за които най-малката парламентарна група вече е получила покана, ще бъдат публични в сградата на парламента. Разговорите са насрочени за тази събота, а Манолова увери, че в тях от партията ще настояват приоритетите им да намерят мястото в работата на кабинета. „Не желаем да участваме в парцелиране на властта“, увери Манолова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *