Мария Габриел си тури хиалурон в устните

Евродамата реши да се излъска за премиерския мандат, старанието й отиде на вятъра

 

Съвсем наскоро вицепремиерът в оставка Мария Габриел се е подложила на корекция на устните с хиалуронова киселина, за да им придаде малко обем. Тя се решила на интервенцията, за да поеме поста министър-председател с подобрена визия, но за съжаление ротацията се провали и на новия й външен ще се радва само мъжът й Франсоа.

„Красивото лице на мафията“ по Асен Василев отдавна имала комплекс заради тънките си устни. След дълги колебания и обсъждания в семейството и с приятелки, тя най-накрая се решила да си постави филъри с хиалуронова киселина. Интервенцията била извършена при пълна секретност в нашенска клиника преди малко повече от месец.

„Не очаквайте да извади джуки като Джулиана Гани. В случая намесата е съвсем лека и елегентна, но е очевидна за опитното око“, заяви пред Lupa.bg моден експерт, специалист в последните трендове в естетичната хирургия.

Инжектирането на перманентни филъри като силикон и мастноразтворими витамини крие много потенциални рискове и в повечето страни е забранено. За разлика от тях хиалуроновата киселина е предпочитан избор, най-вече поради своя висок профил на безопасност. Тя е естествен полимер, затова е невъзможно да проявите алергия към нея.

Въпреки това процедурата е доста болезнена, но Габриел изтърпяла всичко стоически, за да е на висотата на премиерския пост. Това не се случи, но със сигурност тепърва ще я видим на достатъчно висока държавна позиция, уверяват източници от ГЕРБ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *