Лидерът на почтеността Кирил Петков обяви директно за кого е гласувал

Ще бъде ли глобен за агитация

„Гласувах, за да продължим промяната“. Това заяви с обичайната усмивка на лицето съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков, след като упражни правото си на глас.

В рамките на живото включване в национален ефир, след като даде своя вот, лидерът на почтеността Кирил Петков погази Изборния кодекс. Той обяви директно за кого от кандидатите за президент е гласувал, посочи дори номера на бюлетините, които е пуснал.  „Гласуването е много лесно, не се притеснявайте. Машинният вот е много по-добър”, така първоначално отвърна на въпроса за агитацията, която извърши в национален ефир. Петков обяви, че има надежда неговият политически проект да е първа политическа сила.

Споделих какво съм направил и за кого съм гласувал, не мисля, че това е агитация, не съм призовал: гласувайте, каза още Кирил Петков.

Ще бъде ли глобен, предстои да разберем до края на деня.

Петков обяви, че бъдещото управление на страната ще е коалиционно. „Много е важно след изборите да не се хвърлят заглавия и имена, трябва да влезем смирено в общата дискусия“, добави той и продължи да се усмихва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *