Лена: Отношенията ни с Кирил Петков винаги са били само служебни

Тя призна за видеото с парапета

 

Аз няма какво да се притеснявам за кадрите с парапета, тъй като един погрешен ъгъл като ъгъла за държането за ръка, трябва да бъде оспорен, заяви пред bTV Лена Бориславова от ПП за кадрите, които обиколиха публичното пространство.

Дали е можело по-своевременно да оборим тези кадри, сигурно можеше. Tогава нямахме този рефлекс все още, развихме го по-късно. Но категорично потвърждавам, че отношенията ми с господин Кирил Петков са служебни и такива в рамките на Продължаваме промяната. И винаги сме били колеги, подчерта Бориславова. Тя коментира и песента на сценаристите на Слави Трифонов.

По думите ѝ тя е била обект на ударите срещу нея като жена, а не като политик, защото опонентите им са в политическа немощ. „Има си установен законов ред, ще видим какво ще реши съдът. Това не е първото дело срещу Телевизия 7/8, няма и да е първото спечелено дело“, категорична бе тя.

Бориславова заяви още, че трябва да се дава пример, че независимо от атаките има по-важни неща от тях и щом имаш отбор, с който да ги направиш – то атаките не са важни. Тя защити ПП от нападките на Бойко Борисов.

„ГЕРБ се държат така сякаш не знаят, че те са управлявали последните 12 години в България. Те се опитват да боравят с метода на страха – говорят за криза, за хаос, за разруха. Ако погледнем цифрите – имаме 164 работни дни и успяхме да вдигнем пенсиите, успяхме да вкараме страната ни в положителна класация на ЕС. Убедена съм, че България се промени. Явяваме се обединени на тези избори, за да довършим задачите, които сме си поставили. Ние сме тук, а не сме в държави, които се живее по-добре, защото вярваме, че спасението няма да дойде отвън“, категорична е Лена Бориславова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *