Иванчева създава своя партия – „Непослушните“

Създаваме партия на „Непослушните”, която да се бори със статуквото. Това обяви в профила си във Фейсбук бившият кмет на „Младост“ Десислава Иванчева днес.

„Гражданско общество от непримирими българи, съхранили своя дух и традиции, отстояващи принципите на реалната демокрация, хора търсещи промяна. Нека това е наше Обединение на гражданите, готови да се борят за чиста и свята република, такава, за каквато нашите будители мечтаха и за която дадоха живота си“ призовава Иванчева в социалната мрежа.

Бившата кметица беше осъдена на първа инстанция в средата на април. Тя се кандидатира за евродепутат и проведе голяма част от кампанията от дома си.

Иванчева заявява, че имала подкрепа на хора от цялата страна, които я питали и искали създаването на партия, обединение. „Искат от нас да създадем обединение, което да позволи на инициативни комитети от цялата страна да издигнат свои независими кандидати в местната, законодателната и изпълнителната власт.
Желанието на всички е икономически растеж на страната ни, устойчив бизнес за предприемачите, достоен живот за гражданите на България, чиста околна и здравословна градска среда. Създаваме партия на „Непослушните”, която да се бори със статуквото“ написа още бившата кметица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *