Ето коя е жената, загинала при екзекуцията на Къро

Гергана Кочанова, носителка на титлата „Мис България Вселена“ от 2007 година, е жената до Красимир Каменов – Къро, станала жертва на бруталния разстрел в РЮА вчера, заяви наш източник от агенция „Визаж“. Брюнетката е дългогодишен кадър на фирмата.

През 2015 година името на Гергана за сефте се свързва с Красимир Каменов – Къро. Тогава се ражда най-малкото от децата на мафиотския бос.

В Южна Африка според слуховете Красимир Каменов заживява с моделката Гергана Кочанова в огромно имение насред саваната, макар и някои да твърдят, че Каменов се е разделил с манекенката и детето е от друга.

Гери изгрява и в гореща фотосесия за еротичното списание “Максим“ и цяла България вижда огромните й, силиконови гърди. През 2007 г. заминава на снимки в САЩ, откъдето се връща година по-късно с пеленаче на ръце, наречено Красимир.

Отношенията на Къро и Гери са официализирани едва през 2015 г., когато двамата емигрират за ЮАР заради проблемите на гангстера с родното правосъдие. В жълти медии се появяват дописки за раждането на наследник на Каменов. По това време Гергана Кочанова сменя фамилията си в социалните мрежи от “Кочанова“ на „Каменов“.

В участие в „Нешоуто“ на Азис Кочанова споделя следното:

“Гаджето ми не е мафиот, както се твърди в някои вестници. Занимава се с компютри и е съвсем обикновено момче“. Тя твърди, че с любимия й са заедно от година и половина и че връзката им се основава на доверие и приятелство.

На въпрос на водещия кой й е подарил скъпия джип, с който пристигнала на снимките на предаването, Гери през смях отговаря, че не е от някой платежоспособен обожател, а от баща й, който живее в САЩ. Вероятно гаджето, за което говори тогава, е бащата на първия й син. Иначе красавицата има връзка с бившия футболист на ЦСКА и Левски и национал Иван Бандаловски.

Гери Кочанова официално живее в ЮАР в голям дом и има икономка, отглежда две момчета и едно момиченце, така че съвпаденията стават твърде много.

Според полицията в Кейптаун при атентата на 25 май има 4 жертви с огнестрелни рани, 2 жени и 2 мъже на възраст между 40 и 50 години. Гери е на около 37-38 години, но като цяло отговаря на профила.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *