Дончева запали моторетката: bTV, питате като селска телевизийка!

Недейте да питате такива работи. Вие сте bTV, може да пита селската телевизийка“. С тези думи устатата адвокатка Татяна Дончева се скара на водещия Златимир Йовчев, който я попита кой ще води поредния ляв проект, избуяващ около експрезидента Георги Първанов и вечния революционер Костадин Паскалев.

„Може ли просто някой да ви каже след 10 години пререкания, абе я се съберете с бившия си“, заяви Дончева по повод протегнатата ръка от Корнелия Нинова за завръщане в БСП на всички ренегати.

Адвокатката обаче отказа да даде оценка на действията на Нинова. По думите ѝ лидерът на БСП е в правото си да направи такива действия, които смята за правилни.

„Няма да се месим във вътрешните процеси на БСП и действията на новото ляво обединение не могат да бъдат тълкувани като елемент на намеса в отношенията на социалистите. Ние сме направили партии преди 7-8 години. В тях членуват десетки стотици хора. Те не са наши крепостници, ние да ги пратим, където искаме, да ги местим и т.н.“, каза Дончева.

Тя уточни, не иска новото ляво обединение да тръгва с голяма кошница и напомпано самочувствие, а да се даде тон за една сериозна политика на база изградено доверие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *