Димитър Бербатов е на разпит в МВР

Димитър Бербатов е привикан за показания в Главна дирекция Национална полиция в “Младост” 4, стана ясно днес. От разпространените кадри се вижда, че той е придружен от двама души от неговия екип – Петър Величков и Борис Станков.

Най-вероятно посещението му е свързано със сигнала, който БФС подаде за нахлуване с взлом заради проведения на 18 март конгрес, организиран от екипа на българската футболна легенда. Футболният съюз бе запазил зала 3 на НДК за конференция, но тя не се състоя, тъй като там влязоха хората на Бербатов.

След разпита Бербатов се спря заз малко пред медиите.
„Потвърдихме това, което и клубовете са ни казали. Дадохме нещата, които имаме като информация и това беше. Правихме го вече няколко пъти, така че сме свикнали с това нещо. За подробности, това е информация, която органите на реда могат да кажат. Предполагам, че това е информация, която не трябва да се изнася. Не мога да се наема с някакви срокове, има си компетентни органи, които вече си преценят. Нашето задължение като граждани е да дойдем, когато ни повикат, за да подкрепим това, което е в сигнала“, обяви Бербатов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *