Десислава Иванчева ще лежи по-малко от 3 години в затвора

Бившата кметица на „Младост“ е жертва на собствената си алчност, отсъди шефът на НСлС Борислав Сарафов

 

Шефът на НСлС Борислов Сарафов коментира и присъдата, която получи бившата кметица на столичния район „Младост” Десислава Иванчева.

„Иванчева може да бъде жертва единствено на своята собствена алчност. Една от най-тежките форми на корупция е именно в местните администрации. Ако един местен администратор се вземе като човек, от който зависят съдбите на региона, това не е добре и трябва да вземем съответните мерки. Очевидно сме били на прав път и съдът го потвърди.

Това е пример за справедлива присъда. Тя е постановена от ВКС. Близо 2 г и 2 месеца е излежала, остава й да излежи малко повече от половината присъда”, заяви той. После може да претендира за предсрочно освобождаване, поясни

По случая с убийството на българския граничен полицай Петър Бъчваров той заяви, че „убийците просто са изпълзяли от дълбините на генофондовете, но това по никакъв начин не омаловажава тяхното деяние“. В рамките на утрешния ден следователи и екип от експерти ще направят следствен експеримент, за да установят точно откъде са произведени изстрелите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *