Дариткова пак изби рибата

Колко символично протестърите в София изсипаха вмирисана риба пред Министерски съвет. Точно това е символът на днешната управляваща шайка. Вони на корупция и развалено, та се не трае, и то точно от ръководството на държавата.

Та Даниелчето Дариткова с типичния си нежен поглед и очарователна усмивка ни уведоми, че рестарт на държавата не ставала със служебното правителството. Щото тя, Даниелчето, досега поне десет рестарта на държави е правила, та е много наясно с процедурата, та и акъл ни дава. Потвърждавайки моето мнение, че всеки, който не разбира от нищо, се напъва да дава мнение в държавата, най-вече тези, които са си повярвали, че са взели властта с малко, но завинаги..

Сега, Даниелче, да ти обясня някои неща. Ще пиша бавно и внимателно, че да ме разбереш. То по принцип в ГЕРБ някакви мислители няма, ама ковидясването може да ти е утежнило положението. В прав текст ти го казвам – НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ КОВРИ НЕ СТАВА!

Рестарт означава не на некадърния майстор да му дадеш стотен шанс да ти орезили за пореден път къщата, а да го изхвърлиш с начална засилка изотзаде /както казва ПКП/, и да започнеш отначало с майстори, които знаят какво правя, а старото да събориш до основите и да го изгориш.

Ама много ви е страх, нали? Страх ви е да пуснете властта, защото знаете последиците. Хората откровено ви мразят. Нали Паунчо следи социалните мрежи – вижте какво ви пожелават. Аз в публикациите си съм направо като светица в сравнение с това, което смятат да ви причинят някои от хората. И то сериозни хора.

Всъщност си го знаете. Пускане на властта означава съд и затвор, ако не и нещо доста по-лошо. Вие в момента се борите за живота си. Ние – също. И за бъдещето на България, която унищожавате.

Така, че, Дариткова, ай бегом в зайчарника да докладваш, че си си изпълнила задачата и не дразни хората. Защото и ти си в списъка! Оня списък. Нашият!

Елена Гунчева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *