Гонят дебелите от МВР

Предложението идва от депутата, който смяташе, че Созопол се управлява от ГЕРБ

 

Депутатът от „Продължаваме промяната“ Николай Ангов, който преди седмица обяви, че Созопол се управлява от ГЕРБ и техният кмет бил виновен за високата сметка за улично осветление, създаде нов проблем за партията си.

На практика той вкара първата политическа сила в конфликт със синдикатите на МВР и пожарната.  След неговите думи пожарникари и полицаи се заканиха, че излизат на протест.

Ангов се закани, че ПП ще предприеме законодателни промени, които ще доведат до сериозна чистка в полицията.

Щели да бъдат освободени …дебелите полицаи, закани се той.

„Служители на МВР, които не успеят да покрият задължителните нормативи за физическа издръжливост, няма да могат да заемат определени длъжности в системата. Изискванията за регулярни тестове, които съществуват и в момента, но не се прилагат, ще станат задължителни“, каза той, след което уточни, че в различни сектори на вътрешното министерство работят и много полицаи с удостоверение за трайно намалена работоспособност.

Николай Ангов е депутат от Пловдив-град. Роден е през 1989 година, твърди че е предприемач и докторант в областта на икономическото развитие. Той е бил съветник на бившия вицепремиер от ГЕРБ Румяна Бъчварова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *