В ефира на БНТ : „Пу д’*ба тъпата маска, пу, мама ти…“ (ВИДЕО)

Чутовен гаф сътвори БНТ в обедната си емисия новини и ядоса редакторите на „Сан Стефано“ 29. Пратеникът на обществената медия Александър Марков в САЩ си изпусна нервите в национален ефир, докато съобщаваше последните данни от изборната надпревара за Белия дом.

От устата на Марков бяха произнесени нецензурни псувни заради маската, която му пречеше да говори свободно пред микрофона. Малко след като прехвърли топката към студиото, за да излъчи мини-репортаж, Марков не се сдържа и „нахрани“ маската със звучното: „Пу, д’*ба тъпата маска, б*хти тъпата маска, пу, мама ти д’*ба“, с което втрещи тонрежисьора и водещия на емисията.

Гафът се разнесе мълниеносно из социалните мрежи и разсмя стотици за минути. Момента са уловили колегите от Любословие.БГ:

8 коментара

  1. Това ще го направи популярен поне. Журналиста ще може да си позволи да иде в ТВ дето да получава поне заплащане да си псува в ефир

  2. Пу да.ба тъпите маски, казвам и аз . Правят ни на маймуни с тези непотребни маски. Абсолютно подкрепям журналиста. Хайде стига глупости… изпуснал си нервите човека. В тази световна лудница си е много добра терапия ПСУВНЯТА. Гледаме почти всеки ден един психопат Доналд Тръмп …. Тук се шири друг такъв Бойко Борисов….
    Пу да.ба лудницата му …… която сътвориха шепа уроди

  3. Тръмп направо ще го прибере в Белия дом, ако разбере……..

  4. Браво на човека! Говорил е с гласа на народа; един доблестен журналист!

  5. „Талантливия“ тонрежисьор на БНТ , насади на пачи яйца журналистчето🤣🤣🤣

  6. Не виждам какво странно станало! Стига с това лицемерие и лъжи! Казал е каквото чувства. След като търпим да ни мамят и никой не го смята за престъпление, това е най-малкото, което наистина си заслужава да се каже! Какъвто е животът, такива трябва да са и приказките! Браво на журналиста!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *