Брутален побой и унижение на момче в Русе, насилникът го пребил в заведение (видео)

Пострадали са поне 10 момчета, видеоклип с мелето взриви социалните мрежи

Напрежение в Русе заради видео с агресия на момче. Видеото беше качено снощи и десетки недоволни младежи се събраха пред блока на нападателя, съобщава БНТ.

За щастие до ескалация на напрежението не се стигна, но кадрите възмутиха младите хора, които се обявиха против агресията.

Пострадалият Иво Бонев разказа пред националната телевизия, че не познава нападателя си. По думите на Бонев и други потърпевши поне 10 момчета са бити от въпросния нападател.

„Случи се в средата на април, аз не знаех изобщо за това момче. Той ме приклещи в тоалетните на едно заведение. Дотогава не се познавахме и нямах идея кой е, но ми нанесе побой в главата, ръцете, по цялото тяло“, каза Бонев.

Пред екипа на БНТ говори още едно момче, което е било нападнато само преди дни. То обаче пожела да запази анонимност:

„На 26 октомври ми беше нанесен побой, вследствие имам счупено ребро, проблеми с ключицата, не трябва да си местя ръката, целият ми гръб е жълт. Аз го познавах преди това, но не съм имал проблеми с него. Имах проблеми с негов приятел, но се бяхме разбрали съвсем нормално“, разказва той.

Младежът заяви, че ще търси правата си по съдебен път.

Според Иво Бонев причината за нападението над него е момиче, с което е излизал. Агресивният мъж заявил, че всеки, който има контакт с нея, ще бъде пребиван.

„Не знам защо точно сега клипът е пуснат, но се радвам, че в момента поне имаме някакво доказателство, защото след мен и други момчета пострадаха от него. Едно от тях подаде жалба и аз накрая реших да не мълча повече и също да подам жалба“, казва Бонев.

След публикацията на видеоклипа много хора са се свързали с Иво Бонев, който разказва, че изобщо не е очаквал такава подкрепа.

Вижте видеото ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *