Борисов с опорка от джипа си: Всички, които са против диверсификацията, призовават за оставка на правителството!

Нова опорка на властта! Всички, които са против диверсификацията, призовават за оставка на правителството. Това каза премиерът Бойко Борисов при поредния епизод от джипката и то само часове, след като близо 120 000 души излязоха на протест срещу управлението на кабинета ”Борисов 3”. Заедно с енергийния министър Теменужка Петкова той инспектира интерконтектора България-Гърция около Стара Загора.

Енергийни експерти са категорични, че Борисов няма и грам причина да хвърля вина върху протестиращите за забавения градеж на интерконекторната връзка, тъй като никой не е против нея. Както и никой от вътрешните фактори на България не му пречи да я строи.  Друг е въпросът, че правителството е можело до този момент да я построи, ако толкова много е настоявало. Днешното му посещение по-скоро се приема като подмазване на американците, допълниха източниците ни и увериха, че това е прекалено прозрачен ход е предприел Борисов за личното си спасение.

Борисов заяви от колата си, че диверсификацията е мечта на много млади българи. „Ние като млади зависихме само от кранчето на Москва. Тук ще дойде азерският газ и втечненият газ. Изграждаме своята газова магистрала на всички посоки – от Украйна до Гърция. България изгражда газова независимост“, каза още премиерът.

„В момента работят заварчици от Литва, уточнява министърът. Вчера бяха италианци и германци, вмята премиерът за вчерашните си инспекции. Преди няколко месеца, като минахме, всичко беше слънчогледи и ниви, виждате сега какво се прави“, възхищава се той.

Ако искате да се насладите на видеото с Борисов, можете да го видите по-долу.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *