Борисов с нови измислици: Пуснаха снимките, за да скрият машините

Бившият премиер ще говори за Мата Хари, когато си намери стария телефон

 

Втората порция снимки от спалнята на бившия премиер Бойко Борисов била пусната, за да се прикрие скандала с машините за гласуване. Това заяви лидерът на ГЕРБ пред Нова телевизия.

На кадрите отново се вижда спящият Борисов, а в чекмеджето на нощното му шкафче – пачки евро. Върху самото шкафче е оставен пистолет.

Идеално ми е да ги пускат, те ги пуснаха, за да скрият машините„, заяви експремиерът.

Той за пореден път обвини президента Румен Радев, че участвал в това. Още миналата година той твърдеше, че държавният глава го наблюдавал с дрон. Сега обобщи цялата история като „воайорството на Радев“.

Лидерът на ГЕРБ обясни, че въпросът със снимките бил приключен за него. Въпреки това обаче той заяви, че има още какво да каже. Той бе попитан няма ли да каже името на мистериозната жена, която твърди, че го е снимала. Миналата година Борисов я определи като „Мата Хари“.

Експремиерът обясни, че си търсел стар телефон без да уточни какво имало на него. Едва след като намери апарата, бил готов да говори.

Ще му дойде и на това времето, щото просто си търся един телефон, стар телефон. Като го намеря, ще говоря„, каза той.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че не знае чий са парите в чекмеджето. Той подчерта, че снимките с банкнотите са правени когато него го нямало.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *