Борисов с маска към шивачките: Как сте, булки? Нали се познавам, че съм аз!

“Добър ден, как сте, булки! Добре да сте”. С тези премиерът Бойко Борисов се обърна към работничките фирма за дамско бельо в Хасково. Цехът е реорганизирал дейността си само за няколко дни и вече месец шие защитни маски. “Нали се познавам, че съм аз”, продължи Борисов, без да излиза от шеговития тон, докато се снимаше с работничките в цеха. Той, както и гардовете му от НСО, бяха с черни предпазни маски. За да позира за снимка с шивачките обаче се наложи премиерът да наруши социалната дистанция от метър и половина и да се доближи до тях.

Бойко Борисов се запозна с процеса на производство на предпазни маски от българската фирма, чиито продукти са утвърдени от Европейския съюз. “Благодарение на реорганизацията на производството няма нито един съкратен служител от началото на кризата, хората са мотивирани и спазват в работния процес всички противоепидемични мерки. Качеството на маските е високо и дори фирмата ще реализира поръчка за Германия”, коментира премиерът.

За нас ще има ли по една маска, сигурен съм, че по български, ще намериш кусур на моята, пошегува се министър-председателят към шефа на фирмата на влизане в цеха. Фирмата никога не е правила компромис с качеството, похвали продукцията си директорът. И обясни, че работят с изключително качествен памучен плат.

От самото начало правехме по 3000 бройки, от третия – четвъртия ден започнахме да правим по 4000. Персоналът е изключително мотивиран. Маската се пере и глади с ютия на 120 градуса – не се променя, не се свива, продължи бизнесменът.

А Борисов похвали продукцията: “Правите и весели цветове!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *