Борисов поиска разследване за твърденията на Тошко Йорданов

В държавата има само хаос, скандали и корупция. Президентът Румен Радев нарушава Конституцията ежедневно. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещение в Бургаския регион.

Твърденията на Тошко Йорданов по адрес на Татяна Дончева бяха коментирани днес и от лидера на партия ГЕРБ Бойко Борисов.

Според него по случая трябва да има разследване.

„И аз се чудя как този б.юстител на правото – министър Рашков, намразих си името покрай него, не се самосезира. Да прати БОП, да отиде ДАНС, Радев и премиерът не се намесват“, каза Борисов на среща със симпатизанти в Айтос.

„Кога на кой и как ще повдигат обвинения, щото този скандал няма да оставим да се замете под килима“, каза още лидерът на ГЕРБ. „Той казва, че е на листче пред камери за депутат, кой е тоя депутат, къде е това листче, къде се случи това? Защо г-н Йорданов, който говори за ГЕРБ, че е мафиотска структура, като истински мафиот мълчи дни наред и чак вчера споделя за този колосален подкуп от половин милион за депутат?“, попита лидерът на ГЕРБ.

Вчера председателят на ПГ на партията Тошко Йорданов заяви, че Татяна Дончева се е опитвала да разцепи групата, включително предлагайки пари на депутати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *