Борисов отговори с клип на Пеевски като прасе

Прословутата и некомпетентна пиарка на Бойко Борисов – Севделина Арнаудова, отговори със странен клип на скандалния запис с Бойко Борисов, в който той нарича Цвета Караянчева „проста кърджалийска п.тка“.

Публикуваното видео с репликата „Забавляваме се“ е кавър на песента на „Ъпсурт“ – „3 в 1“. В него са монтирани кадри на Борисов от телевизионни участия. Смесени са негови реплики от интервюта и монтаж на гласа му като изпълняващ песента. С това премиерът явно се опита да намекне, че записът е монтаж. Клипът е разпространен още на 13 май от потребител Боби Борисов, но не се разбира дали е създаден от него. Борисов го споделя в своя профил.

В клипа се събрани основни политически герои, но още в първите кадри се появава – образът на Делян Пеевски – който е като прасе на каишка. Той е монтиран към прасето в оригиналното видео. Депутатът на ДПС е в още един кадър – зад Борисов с ухилена физиономия.

Едва ли Борисов и екипът му не са забелязали тези кадри.

Другите герои – самият премиер, коалиционните му партньори Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, кмета Йорданка Фандъкова, опозиционните лидери Корнелия Нинова и Сергей Станишев са монтирани към изпълнителите и балета във видеото. Оригинален е запазен само образът на покойния журналист Милен Цветков. В кадър зад Борисов се появяват и лицата на Цветан Василев и Васил Божков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *