Борисов: Оставка? И аз искам оставката на Радев

Премиерът Бойко Борисов даде да се разбере, че очакванията за негова оставка изглежда са били прибързани. Той изненадващо се появи между общините Свиленград и Тополовград, където пожарникари и военни се борят с огнената стихия на огромни пожари.

„И аз искам оставката на Радев…Всеки иска оставката на някой“, отговори Борисов на директен журналистически въпрос за исканата оставка на кабинета „Борисов 3“ от протестиращи. „Конституцията, демокрацията и правовата държава казват: „Провеждат се избори“, допълни той.

Барикадите няма да бъдат премахнати със сила, обяви още премиерът пред журналисти в Хасковско. „Разпоредил съм с добро, с убеждаване да се разговаря с тях”, заяви той.

Борисов си излъчи инспекцията на пожара наживо в профила си във Фейсбук. „Всичко е добре“, заяви премиерът, след като директорът на „Пожарна безопасност и защита на населението“ гл. комисар Николай Николов го запозна с предприетите дейности и коментира, че в София пожарът е представен различно.  „Като слушах, останах с впечатлението, че е изгоряла границата“. „Прекрасно се справят колегите“, коментира той пожарогасителните дейности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *