Американските спецслужби се готвят да отстранят Тръмп

Демократите възнамеряват да обявят Джо Байдън за победител в най-противоречивата президентска надпревара в историята на САЩ, призовавайки за помощ тайните служби.

Според The ​​Washington Post, позовавайки се на източници, допълнителни сили за сигурност ще пристигнат днес в Уилмингтън, Делауеър. Тяхната работа е да защитят Джо Байдън, тъй като той възнамерява да се провъзгласи за президент.

Демократът вече е охраняван от агенти на специалните служби. Сега охраната му ще бъде засилена. Това се дължи на факта, че в петък, 6 ноември, Байдън възнамерява да направи важно съобщение в конгресния център на Уилмингтън, според източниците.

Към момента резултатът от президентската надпревара все още не е определен. Според последната информация Байдън изпреварва Тръмп с 2,6%. Преброяването обаче продължава в редица щати. Въпреки че не може да се говори за победа на нито един от кандидатите, демократите са категорично решени да изгонят Доналд Тръмп от Белия дом.

Преди това те инициираха дистанционно гласуване, което създаде много възможности за фалшифициране на гласовете. Случаи на фалшификация вече са наблюдавани в Ню Йорк, където отдавна починали американци «гласуваха» за демократите.

Подобни инциденти при безпрецедентна поляризация на обществото могат да предизвикат бунтове, ако Байдън се обяви за президент. През последните месеци ултрадесни формации активно се подготвят за въоръжени сблъсъци, които могат да предизвикат вълна от хаос, която ще обхване САЩ. Със сигурност това обяснява решението да се засили охраната на Байдън.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *