Ако тези две събития се случат в Украйна, Путин ще бъде отстранен от власт

Изтича ли времето на руския президент?

Руският президент Владимир Путин просто ще бъде отстранен от власт след освобождаването на Херсон или след разрушаването на Кримския мост. Това заяви руският политолог и дисидент Андрей Пионтковски за телевизия „Еспресо“.

„Политическата катастрофа за Путин е много проста, а именно след едно от тези две събития, освобождаването на Херсон и разрушаването на Кримския мост, той просто ще бъде отстранен от власт. На следващия ден ще чуем отново „Лебедово езеро“ и по време на антракта ще ни кажат, че другарят Путин е допуснал редица сериозни грешки по украинския въпрос и по здравословни причини поради напредналата си възраст вече не може да изпълнява задълженията си“, обясни експертът.

Според него дори има добра дата за това – 7 октомври, когато Путин навършва 70 години. „Въпреки това всичко за Путин е фалшиво: и тази дата, и родителите му, и цялата биография са фалшиви, защото той няма да бъде на 70 години, а на 72 години. Можете да прочетете подробно, препоръчвам на всички, в книгата„Корпорацията“ на Фелщински и Прибиловски има цял раздел от биографията на Путин“, каза Пионтковски. Припомняме, че преди дни в Русия група депутати призова да обвини Путин в държавна измяна. Във войната срещу Украйна, която Русия започна на 24 февруари, окупаторите търпят невиждани загуби.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *