Ченалова: Главната Мутра пак е с джипката, която се оказа без ”Гражданска отговорност”. С МУТРИТЕ- ПО МУТРЕНСКИ!

Главната Мутра пак се показа с джипката, която се оказа без платена застраховка ”ГО”. И пак ни каза че: 1.Няма да подава оставка. 2.Не спира да работи 3.Протестите пречат на полицаите 4..Не трябва да блокираме кръстовища 5.Да си протестираме до изборите- това е демокрацията.

НЯМА ДА СТАНЕ!

Всяка вечер Борисов ни изправя – полицаи срещу българския народ.И ние крещим „Оставка“ докато той и останалите мутраци, скрити в някое от свърталищата си се подиграват с нас, присмиват ни се , а после се прибират да броят пачките в чекмеджетата си.

Мобилизирал е хиляди полицаи, настанени в три софийски хотела, за да го пазят от народа и спокойно припка с джипката по организирани от ГЕРБ групи благодарствени спектакли с елементарен сюжет.

Разчита на полицията и страха ни от репресии и нагло отрича характера и смисъла на протеста и всенародния му характер.Останалите гербо- мутри в НС и МС заемат величестени пози на олимпийски богове и просъскват, че сме тиня, лумпени и боклуци.

АЗ ОТКАЗВАМ ДА БЪДА ПОВЕЧЕ КРОТКА И МИРНА!

Властта произтича и принадлежи на народа.
Като част от българския народ аз ще воювам за конституционното си право и правата на всички ни!

А на полицаите препоръчвам да си спомнят в кого са се клели – в Мутрата или в майка България , в ГЕРБ или в българския народ.И да помислят срещу кого се изправят – срещу приятели, майки, съпруги, деца !И за кого го правят – за Българоубиеца, който няма да увеличи заплатите им, няма да ги пощади утре, ще ги гази и ще им се присмива както на нас.Властта Му ще падне.И после пак ще трябва да се гледаме в очите, нали…

ДОТУК С МИРНИЯ ПРОТЕСТ ОТ МЕН!
С МУТРИТЕ- ПО МУТРЕНСКИ!

Румяна Ченалова, Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *