Канна Рачева даде обяснение за гафа си

Разбирам как може да са прозвучали думите ми, но вярвам, че не се налага да обяснявам дали „си измислям“ информация или не, казва репортерката

Няколко часа гафа в централната емисия новини на Би Ти Ви, Канна Рачева даде обяснение за репликата си, че ще си измисли за протести срещу правителството в чужбина.

„По време на жива връзка често не знаем как да си завършим изреченията, чакаме информация до последно. И тази вечер, докато се уточнявах с продуцента, не знаех никакви подробности за протестите в Централна и Западна Европа и нямах идея какъв ще е финалът на моята жива връзка. Това са нормални, всекидневни ситуации в нашата работа. Разбирам как може да са прозвучали думите ми, но вярвам, че не се налага да обяснявам дали „си измислям“ информация или не…“, написа Канна Рачева на личната си страница във Фейсбук.

Припомняме, че в цетралната емисия в 19 часа от студиото включиха на живо репортерката, която беше на протеста пред съдебната палата и предаваше пряко случващото се. Тя обаче не разбра, че вече е в ефир и се чу как казва: „Аз за протести в чужбина не знам, ще си измисля“. После постоя безмълвно в кадър, докато редакторите от студиото й говореха в слушалката.А репортажа й завърши с думите, че и днес е имало протести в цяла Западна Европа срещу управляващите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *