Харизанов: В момента е изключително важно да бъдат празни язовирите, за да няма след това наводнения

Стана модерно хора да ходят да снимат празни язовири. Но в момента е изключително важно да бъдат празни язовирите, за да няма след това наводнения.”

Това заяви “анализатора-политолог” Георги Харизанов по повод масовите информации за празни язовири и за опасност от водни режими в страната.

Всъщност няма нищо изненадващо Харизанов да се опитва в всички възможни средства да омаловажи проблема с водата в Перник. Винаги, когато ГЕРБ или Борисов допуснат голям гаф или с действията или бездействията си причинят някаква криза Харизанов е дежурен по медии и се опитва да замазва нещата. Партньора по тенис на премиера се издигна до шеф на Напоителни системи, а после дори до шеф на телевизия Европа. Това всичко става въпреки богатото му криминално минало, осъдителни присъди и липсата на образование. Сега вече надянал модерни очила и с интелигентен вид Георги Харизнов вече е политолог и е “дежурен по медии” в защита на управлението.

Едно нещо е сигурно – видите ли самообявилия се за анализатор и политолог Харизанов по телевизиите, то значи ГЕРБ пак са оцапали гащите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *