Скандал: Стъки нахлу в студиото на Нова, водещият го плаши с охранители

Тук се изнасят манипулативни данни, повтаряше шефът на федерацията по ММА, след като Кутев потвърди, че са му дадени над 1 млн. лева

Председателят на федерацията по ММА Станислав Недков – Стъки предизвика скандал в ефира на Нова телевизия. Той нахлу бесен в студиото, след като говорителят на правителството Антон Кутев потвърди, че са дадени над 1 млн. лева от кабинета „Борисов 3“ на федерацията.

„Станислав Недков ни будалка. Федерацията, която той управлява, е получила над 1 млн. лв“, заяви Кутев. ММА бойците изкарват повече пари от политика, отколкото от спорт, добави той.

„Тук се изнасят манипулативни данни“, повтаряше боецът. Водещият обаче се опита да го изгони. „Не може да влизате по този начин. Ще трябва да се биете с нашата охрана“, заяви Виктор Николаев.

„220 000 лева са отпуснати на федерацията“, повтори Недков. Лъжете, отговори Кутев.

„След интервюто с мен продължават лъжите“, каза Стъки, изнасяйки се гневен от студиото.

„Моята дъщеря не е взела стотинка от Министерството на младежта и спорта. Национален младежки форум е участвал по проекти в министерството, но през 2020 г., а моята дъщеря е напуснала тази организация през 2019 г.”, обясни Кутев.

„Аз искам да попитам кои са хората на Красен Кралев и как са станали негови? Откога в министерството има негови хора? Нормално ли е министър да влезе в министерство и да има свои хора? Какво се е случило с тези, които не са негови?”, попита Кутев. Той обясни, че не е бил на разпити, а е имало обсъждания на програма.

„Крайно време е да скъсаме с този начин на управление. Аз съм се ангажирал с тази държава. Никога няма да имаме финалист на „Тур дьо Франс”, защото федерацията по колоездене получава значително по-малко пари от тази по ММА”.

„Това са пари, давани за превенция на зависимости. Не е свършена никаква работа и това е единственият проблем. Начинът, по който са били провеждани тези конкурси, е абсолютно несъстоятелен”, добави Кутев.

„Премиерът бе много ясен по темата за Спецов. Към този момент се правят проверки и, ако те установят нарушения, този човек ще си отиде така, както е дошъл”, заяви говорителят на правителството.

Когато тръгнеш да правиш контрапротести, значи нямаш полезен ход. Същото правихме и при Орешарски“, призна той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *