Сираков: Михайлов се прави, че не вижда какво става

Васил Божков щеше вече да е изчистил дълговете на „Левски“, коментира президентът на клуба

Собственикът на „Левски“ Наско Сираков за пръв път коментира декларациите на клуба срещу БФС и президента на федерацията Борислав Михайлов, като потвърди, че не е съгласен с начина на управление.

„В декларацията ни посочихме абсолютно всичко, върху което искаме да се акцентира вниманието. Персонално не атакуваме Боби Михайлов, а системата и начина, по който се работи в нашия футбол… Боби каза, че ще прави промени, но такива не виждаме. И той си носи вината за това, че се прави, че не вижда какво правят тези под него, заяви Сираков в подкаста „Неформално с Георги Петков“.

Президентът на „Левски“ коментира, че основните неприятности в момента идват заради съдийството.Всички знаем, че в българския футбол се съдийства на определени отбори. „Лудогорец“ е един от тях. Абсолютно. Откраднаха ни прекалено много точки чрез съдийството. Кашай не е главният виновник. Огромната вина е в самите съдии, които са зависими и една част от тях – корумпирани. За определени отбори всяка седмица се случва Баташкото клане. Само като видя нарядите за кръга и мога да ви кажа какво ще се случи. Така не може да се продължава!“, категоричен бе Наско Сираков.

Настоящият собственик на клуба заяви също така, че предишният – Васил Божков, е бил човекът, който е започнал разчистването на задълженията, но принудителното му оттегляне заради проблемите с държавата е прекратило този процес. „Единствено по времето на Божков бяха погасявани дългове. Той щеше вече да е изчистил задълженията към НАП. Преди него тези разходи само се трупаха“, каза Сираков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *