Принц Хари в несвяст: Меган Маркъл не искала да живее

„Не искам повече да живея. С какво съм заслужила тази омраза към себе си“, казала Меган през сълзи

Принц Хари твърди, че е силно притеснен за съпругата си Меган Маркъл. Херцогинята на Съсекс загубила желание за живот заради прекомерните медийни атаки по неин адрес.Той бил разстроен веднъж, когато заварил Меган Маркъл силно да плаче. Опитал се да я успокои по всички възможни начини, но тя ридаела неконтролируемо.

„Не искам повече да живея. С какво съм заслужила тази омраза към себе си?Да бъдеш толкова мразен, за какво? Какъв грях съм извършила, за да заслужа това отношение“, питала Меган през сълзи съпруга си.

рани признава ,че дълго време не успявал да асимилира думите й, след което силно се притеснил не само за здравето,но и за живота й. Както стана ясно, принц Хари не получи мечтаните аплодисменти за автобиографичната си книга, с която продължава обществените си изяви.

Мемоарите му придобиха противоречива слава, след като изтипоса скандалите си във военната му служба,интимните си преживявания и извади на показ „кирливите ризи“ на кралското семейство. Въпреки че нарочиха Меган Маркъл за това, че подкокороса Хари да абдикира от кралското семейство и ангажименти и да напусне Англия, за да заживеят в Америка, Хари твърди обратното.

По думите му съпругата му го спасила от депресията и дупката, която изпаднал след смъртта на майка си, принцеса Даяна. А наскоро стана ясно, че Меган и Хари са приели поканата на крал Чарлз Трети за коронацията му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *