Пиарката на Народния театър пак при ДПС, натиска се за кандидат-депутат!

Прословутата дребна интригантка Велислава Кръстева, която в момента е „пиар“ на Народния театър, е изнесла доклад на тема „Отговорност на медиите“ на националната среща на жените активисти на ДПС „Перспективи за бъдещето: Отговорност“, която се проведе през уикенда във Велико Търново, съобщава „Фокус“. Абсурдният форум е организиран от евродепутата Илхан Кючюк, чрез когото Кръстева през годините правеше опити да източва пари от ДПС за „пиар и реклама“.

В доклада си некадърната пиарка на Народния театър е казала, че дебатът за медиите е непопулярен и че в него трябва да става дума както за политиците, така и за останалите структури от гражданското общество.

„Ние сме единствената партия, която се осмели да каже „царят е гол“, говорейки за медиите бухалки на Иво Прокопиев, изпълняващи поръчки, далеч от професионалните стандарти на високата журналистика“, е заявила завеждащата „Връзки с обществеността“ на Народния театър.

Събитието, събрало десетки жени – депесарки от цяла България, се е провело в Арбанаси край Велико Търново. Сред лекторите са били председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на НС Йордан Цонев, Нигяр Джафер, Емел Етем, Филиз Хюсменова, евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Алиева-Вели, журналистката Валерия Велева и политологът Димитър Ганев.

Сред разискваните теми са били равноправието на жените в съвременното общество, поведението на партиите в днешната ситуация, стратегическите позиции на ДПС в политическата конфигурация.

Според неофициална информация, мургавелката се натиска за избираемо място с листите на ДПС за предстоящите извънредни парламентарни избори. През декември миналата година, алкохолизираната и миришеща на бъчва Кръстева пробва да пусне слух сред журналисти, че се „връща в политиката“, а скандалът в Народния театър щял да й помогне да се уреди с избираемо място в депутатската листа на етническата партия. Само в политиката има пари и се краде безпроблемно, обяснявала тя разпалено на чашка в компанията на две своите верни приятелки – репортерка от БТВ и от в. „Капитал“, наричан от нея „бухалка на Иво Прокопиев“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *